Web Sitemin Hitini Nasıl Arttırabilirim?

Bugün sizlere sürekli tekrar edilen bilgilerden daha farklı ve daha kesin yöntemler vermeye çalışacağım. Eğer sitenizin hitinin artmasında en etkili yöntemleri arıyorsanız hemen altta yazacaklarım büyük ihtimalle işinize yarayacaktır. Ayrıca bu yöntemleri daha önce açtığım sitelerde denediğimden ve fayda aldığından bu makaleyi yazmaya karar verdim.  Bu arada yorum yapmayı unutmayın zaten yorum almakta hit almak için etkili yöntemlerden biri. :)



Konunun İlk Sahibi Siz Olun: Örneğin hala çıkmamış ve yakında çıkacak bir oyunu kimse paylaşmadan siz paylaşabilirsiniz ve oyun ile ilgili bilgileri sürekli makaleyi güncelleyerek yazın daha sonra oyun çıktığında arama motorlarında makalenize en üstte yer ayırın ve hit almanın keyfine bakın.


Başka Şeylerden Yararlanın: Örneğin Enes Batur kimsenin duymadığı yeni oyunları oynuyor tabi yaklaşık 1 milyon izleme alınca binlerce kişi bu oyunu yüklemek için tarayıcıyı açıyor tabi sizde oyunu bekletmeden paylaşırsanız kısa sürede hit alabilirsiniz.


Sitenizi Doldurun: Adwords sayesinde konumuz ile ilgili en çok aranan kelimeleri tesbit edin daha sonra kendiniz için bir plan yapın örneğin günde 3 paylaşım yapın ve hiç durmayın tabi birazda sabredin zamanla ne kadar paylaşım yaparsanız o kadar hit almanın keyfini yaşayacak iyiki bu kadar çok paylaşım yapmışım diyeceksiniz. Tabi konu ile ilgili rakiplerin az olduğu yollara yönelin derim.


Sosyal Medyadan Yararlanın: Mesela facebook da sitenizin sayfasını açın ve ilk olarak bu sayfayı sitenize eklemeyi unutmayın daha sonra sayfamızda günde en az 1 paylaşım yapın paylaşımlarım nasıl olması gerekir diyorsaniz size önerim örneğin siteniz teknoloji konulu ise teknoloji ile ilgili komik gifler resimler yada ilginç bilgiler paylaşın haftada bir kez de herkesin okuyabileceği bir makalenizi paylaşın çok paylaşarak da kullanıcılarınızı sitenizden soğutmayın ve çeşitli etkinliklerde yapın derim. Böylece sosyal medyada kullanıcılarınıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz ve hit alabilirsiniz.


Misafir Yazarlık: Son zamanlarda popülerleşen misafir yazarlık sayesinde popüler sitelerde ücretsiz olarak makale yayınlama isteğini admine gönderin ve onay aldıktan sonra makalenizi izin aldığınız sitede paylaşın ve makalenizin sonunda kendinizi tanıtın daha sonrada konunun sonunu kendi sitenize bağlayıp sitenizden bir link ekleyin bu backlink ve hit almanız için en etkili bilinmeyen yöntemlerden biri sonuçta her iki site de kazançlı çıkıyor ama öncelikle adminden makaleye sitenizin linkini ekleme izni alarak makalenizi gönderin.


Seoda Etklili Bir YöntemSeoya kesinlikle önem vermekteyim zaten seo ile ilgili genel olarak ne yapmamız gerektiğini biliyoruz eğer seo hakkında bilginiz yoksa internetten araştırmanızı tavsiye ederim ben şu an zaten seo ile ilgili sadece bir ayrıntı vereceğim örneğin 20 kişi paylaştığınız konuyu arıyorsa sadece 1 kişi konumuzun başlığıyla aynı şekilde yazar fakat diğer 19 kişinin de sitenizi bulmasını istiyorsanız burada anahtar kelimeler rol oynuyor tabi herkes konu ile ilgili birçok  anahtar kelime yazıyor fakat tecrübelerinden yola çıkarak arama motorlarının description'a daha fazla önem verdiğin farkına vardım bu nedenle makalenizin açıklamasına anahtar kelimeler sıkıştırın bu yöntem sayesinde binlerce hiti küçük bir ayrıntı sayesinde alabilirsiniz, ben denedim ve çok etkili olduğunu gördüm bu yüzden paylaştım.


Bu makalem biraz kısa oldu farkındayım fakat bu konunun ikincisini de yayınlamayı düşünüyorum makalemi beğendiğseniz  yorum da belirtmeyi unutmayın...

Hiç yorum yok