Blogger dan Para Kazanma

Blogger dan para kazanmak mümkün mü acaba diye düşünüyorsanız ve blogger'a başlamakta kararsızsanız hemen sizlere anlatayım. Diğer sistemlerde nasıl para kazanmanız mümkünse blogger da da para kazanmak mümkün. Adsense'ye(Google Reklam Sistemi) bağlayarak bloggger sitenizin istediğiniz yerine reklam yerleştirebilir hatta blogger sayesinde adsense reklamlarını yazılarınız içinde de gösterebilirsiniz. Bu sayede reklamlarla para kazanabilirsiniz.






www.adsense.google.com sitesinden adsense başvurusu yaparak Blogger>Kazançlar bölümünden adsense hesabınızı bağlayabilirsiniz. Tabi adsense onayı almak zor diyorsanız başka bir reklam şirketinin sizlere verdiği reklam kodunu Blogger>Yerleşim>Gatget Ekle>Html/Javascript yolunu izleyerek reklam kodunuzu ekleyebilirsiniz.
Tabi blogger da düzenleme yetkisi tamamen sizde olduğu için isterseniz reklam sisteminizi oluşturup başkalarının reklamını sitenizde yayınlayabilirsiniz ve böylece sitenizde reklam yeri kiralayabilirsiniz hemen altta gösterdiğim resimdeki gibi.




Umarım bu makalem sizler için yararlı olmuştur soru ve görüşleriniz için yorum yapmayı unutmayın.



Hiç yorum yok