Blogger Kullanmanın Yararları ve Avantajları Nelerdir?





Tamamen ÜcretsizBildiğiniz gibi blogger tamamen ücretsiz bu yüzden bir site açmak için en kolay yollardan biri blogger kullanmaktır. Herhangi bir ön ödeme gerekmeden kayıt olabilir premium özellikler sunan bloggerdan ücretsiz olarak ömür boyu yararlanabilirsiniz.


Host Sorunu Yok: Sitenizi depolamak için herhangi bir host kiralamanıza gerek yok blogger ömür boyu sitenizi depolar fakat resimler için en fazla 15GB'lık depolama alanı sunmaktadır.


Kod Bilmenize Gerek Yok: Kendi admin paneli sayesinde hiç kod bilmeden makaleler oluşturabilir yada isterseniz makalenizde kendi kodlarınızı da kullanabilir kolayca makaleler oluşturabilir, taslak hazırlayabilirsiniz.


Gatget ve Widget Eklenebilir: Sitenize iletişim formundan en popüler paylaşımlara kadar bir çok eklenti ile kullanıcılara daha iyi şekilde hizmet verebilir takipçilerinizin sitenizde daha rahat dolaşmasını sağlayabilirsiniz.


Adsense Uyumlu: Adsense onayı aldıktan sonra blogger sitenize hesabınızı bağlayabilirsiniz. Otomatik bir şekilde blogger reklamların istediğiniz yerde gözükmesini sağlar ayrıca makaleler arasında da reklam göstererek kazancınızı arttırır.(Diğer reklam şirketlerine ait reklamlarda eklenebilir)


Ücretsiz Birçok Tema Sunar: Blogger kendi içinde ücretsiz birçok tema sunar ayrıca internetde program indirme temasından film temasına kadar yüzlerce temayı internetden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Güvenlik Sorunu Yok: Google dünyada ki en güçlü serverlara sahip ve hiçbir şekilde saldırıya uğramaz bu yüzden bu Google'nin serverlarında Sitenizin  bulunması bizi biraz da avantajlı yapıyor.


Trafik Sorunu Yok: Üstte bahsettiğim gibi en iyi serverlara sahip olduğu için Google hiçbir zaman trafik sorunu çekmiyor bizde Google serverlarına bağlandığımız için bu özellikten yararlanıyoruz.


Tam Bir Seo Madeni: Blogger yazılımcıları aynı zamanda seo uzmanı oldukları için bloggerde en iyi şekilde seo imkanları sunmayı unutmamışlar ayrıca hızlı şekilde makalelerin indexlenmesi blog yazarlarını için kaçınılmaz bir fırsat diyebilirim.

Daha birçok özellik sunan blogger ile çok güzel siteler kurabilirsiniz ayrıca aklınıza takılmış sorular varsa yorum kısmında belirtmeniz yeterli (:

Hiç yorum yok