En İyi ve En Kaliteli 10 Android Oyun 2017

2017 yılına ait en iyi  ve en kaliteli 10 android oyunu sizler için derledim. Kısa kısa açıklamalarını yazdım umarım sizler için yararlı olur. Paylaştığım oyunların kalitesine gerçekten hayran kalacaksınız. Her kullanıcıya özel farklı kategorilerdeki oyunları beğenip beğenmediğiniz ya da hangi oyunları beğendiğinizi yorumda belirtebilirsiniz. 


1. Need For Speed Most Wanted
PC oyuncular tarafından vazgeçilmeyen bir oyun olan Need For Speed Most Wanted android için çıktı tabi çok kaliteli olan bu yarış oyununu mobilde oynamak çok güzel olsa gerek. Adından da anlaşılacağı gibi oyunda polisler tarafından aranıyorsunuz genellikle.
 2. Vegas Gangsteri
Mafia oyunu olan ve Gameloft tarafından geliştirilen Vegas Gangteri oyunu kendini oyunculara sevdirdi. Mobil için gta tarzı olan bir mobil oyun ve grafikleri de baya iyi diyebilirim.

3. Dead Trigger 2

Klasik savaş oyunlarından sıkıldık biraz farklılığa biraz da aksiyona ihtiyacımız var diyebilirim. İşte mobil için geliştirilmiş zombielerle savaş oyununun içindesin. Hayatta kalmak kolay mı görelim. Farklı  zombie karakterleri ile oyun bir hayli eğlenceli o kadar da zor oluyor.


4. Real Racıng 3

Çok iyi grafiklere sahip olan ve içinde bir çok yeni araç bulunduran Real Racing 3 de yarışmaya hazırsan yollar seni bekliyor diyebilirim. Formula tarzı olan bu oyun yarışçılar için kaçınılmaz bir fırsat.
5. Angry Birds
 Ah ah bizim yaramaz kuşlar durmuyor, gelen gidene saldırıyor. Her birinin farklı özelliği olan bu kuşlarla 2 boyutlu bir ortamda düşman domuzlarla savaşmaya hazırmısın acaba. Yumurtalarınızı domuzlar çalmadan gösterin gününüzü onlara.
6. Modern Combat 4 Zero Hour

Pc oyuncuları Call of Duty oyunlarını çok sever hatta vazgeçmek bile istemez ama ellerine android telefon aldılar mı onlar için kaçınılmaz bir fırsat olan Modern Combat 4 Zero Hour'u oynarlar herhalde. Şahsen bir fps oyuncusu olarak bu savaş oyuna hayran kaldım. Gameloft oyunu olması ne kadar iyi olduğunu gösteriyor herhalde.
7. Nova 3 Freedom Edition

Gameloft tarafından yeni yapılan  modern bir savaş oyunu olan Nova 3 yeni mobil oyuncular tarafından en çok oynan oyunlardan biri oldu. Webde popülerliğini devam ettiren bu oyuna göz atmanızı tavsiye ederim.
8. Aspalt 8 Airbone

Şahsen yarış oyunlarını hiç sevmem bide klasik oyun olunca nefret ederim diyebilirim fakat şuana kadar oynadığım en iyi mobil yarış oyunu olarak aklımda duruyor. Klasik bir oyun mu derseniz kesinlikle değil biraz zor ama aksiyon dolu yarış oyunu değil adeta savaş oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
9. Minecraft Pocket Edition

Minecraft ilk olarak PC için çıktı daha sonra mobil platform için de çıkarmaya karar verdi. Çıkarmasaydı herhalde isyan çıkardı diye düşünmekteyim. Dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olan ve açık dünya oyunu olarak bilinen minecraft oynanmaya değer.
10. Clash of Clans

En iyi mobil online oyun olan Clash of Clans oyuncularını kendine hayran bırakıyor. Oyunda amaç köyünüzü geliştirip düşman köylerden korumak ve asker yetiştirip köylere saldırmak olarak bilinir. Şahsen oynadığım oyunlar arasındadır ve kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok