Blogspot Nedir? Blogspot Hakkında Bilgi !


Çoğu yerde blogspot'u görmüşsünüzdür.Peki bu blogspot.com nedir diye soruyorsanız sizlere hemen kısa ve öz bir şekilde anlatayım:
Google'nin oluşturduğu Blogger.com sitesinden blog veya site açmak isteyenler ücretsiz bir şekilde site açıyor.Öncelikle Google hesabıyla giriş yaptıktan sonra açmak istediğiniz sitenin adresini ve ismini istemektedir.





Tabi blogger ile site açmak ücretsiz olduğundan haliyle sitenizin adreside ücretsiz olacaktır.Bu yüzden blogger kullanıcılarına ücretsiz adres sunabilmek için .blogspot.com adresini kullanmaktadır.Tabi çoğu kişi .com gibi domain adresi kiralamak yerine ücretsiz olan .blogspot.com adresini kullanmakta.

websitenizinadresi.com = Ücretli domain 
websitenizinadresi.blogspot.com Ücretsiz domain 

tabi ne kadar da .com adresi kullanılabilir olsa da .blogspot.com kullanılamaz diye bir şey yoktur. Şuanda da birçok kişinin blogspot.com adresli siteleri popüler olduğu görülmüştür ve halen faliyetlerini devam ettirmekteler. Son olarak blogspot.comadresini sürekli görüyorsanız bu adresle oluşturulmuş sitelerin blogger tabanlı olduğundan emin olabilirsiniz.

Yorumlarınızı Eksik etmeyin (:



Hiç yorum yok