Aliexpress Seçkin Kuponu Kullanma - Nasıl Kullanılır?


Aliexpress seçkin kuponun nasıl kullanılacağını Aliexpress'in mobil uygulaması üzerinden anlatacağım, eğer yeterince yorum ve istek gelirse masaüstü ortamında da nasıl yapılacağını anlatacağım. Hadi şimdi Aliexpress'den kazandığımız seçkin kuponları nasıl kullanacağız ona bakalım ben en iyisi maddeler halinde anlatayım umarım anlarsınız.(2$ olan seçkin kuponu üzerinden anlatılmıştır)



1. Aliexpress'in mobil uygulamasını açıp menüye tıklayın.

2. Önünüze gelen menüden  hesabınızın üzerine tıklayın

3. Daha sonra ise önünüze tekrar bir menü gelecektir menüyü biraz aşşağı kaydırıp seçilmiş kuponlarım'a tıklayın.

4. Gördüğünüz gibi Aliexpress seçilmiş kuponlarım önüme çıktı ve kullanım süresinin de geçmediğinden emin olun.

5. Şimdi Tekrar Anasayfaya dönün kuponlarımızın olduğundan emin olduk şimdi ürünümüzü almaya geldik.
Resimde 1 yazan yerdeki gibi ürününüzün hemen altında kırmızı bir kupon resmi olmalıdır yoksa kupon bu ürün de geçerli değildir. Hemen yanında sadece sarı kupon resmi yada hiçbir kupon resmi yoksa Aliexpress seçkin kuponunuzu kullanamazsınız.

Resimde 2 yazan yerdeki gibi ürününüz 15$ altında olmaması gerekir yoksa Aliexpress seçkin kuponunu kullanamazsınız.


6. Ürünün 15$ dan daha fazla yada  15$ olduğundan ve kırmızı renkteki kuponu gördükten sonra alta gelip sepete ekleyin ve bizde sepetten devam edelim.
Gördüğünüz gibi ürünü alacağımız ülkeyi ve kaç adet alacağımız seçtim daha sonra altta bulunan DEVAM ET butonuna tıklayın


7. Sipariş Onayı bölümüne geldikten sonra ekranı aşşağı kaydırın ve Sipariş özeti bölümünden Aliexpress seçkin kuponun otomatik olarak kullanıldığını ve 2$ düştüğüğünü görüyorsunuz.


8. İsterseniz seçkin kupunu kullanmayadabilirsiniz Aliexpress seçkin kuponu yazan yere tıklayarak kuponun kullanımını engelleyebilirsiniz.




9. Artık herşey bitti sipariş ver demen yeterli onu da gösterin demeyin bana :D yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Hiç yorum yok